ШКОЛА ЗА ДИЗАЈН ТЕКСТИЛА

Војислава Илића 88, 11000 Београд

Образовни профили


Чeтвoрoгoдишњe трajaњe oбрaзoвaњa

МОДЕЛАР ОДЕЋЕ

Конструкција, моделовање и самостална израда одевних предмета поступци су који омогућавају да визије дизајнера одеће живе на модним пистама и у свакодневном животу. Уколико поседујеш вештину, спретност и прецизност, постани уметник у овом послу.

ТЕХНИЧАР ДИЗАЈНА ОДЕЋЕ

Ако желиш да и ти будеш део модне индустрије и дизајнерских тимова, да креираш своје колекције, ми ћемо ти у томе помоћи. Очекујемо да успеш да одевни предмети које ти осмислиш буду ношени свуда око нас.

ТЕХНИЧАР ДИЗАЈНА ТЕКСТИЛНИХ МАТЕРИЈАЛА

Боје су свуда око нас, оне су саставни део живота. Покажи бојом и обликом шта можеш да и други виде твој таленат! Оно што ти осмислиш носиће се на модној писти или као декоративни текстил користити за опремање ентеријера.

ТЕКСТИЛНИ ТЕХНИЧАР

Од текстилних влакана израђује се пређа, од ње тканине и плетенине различитих дезена које се боје, штампају и дорађују, чиме се постиже жељени изглед и квалитет. Ако желиш да научиш и организујеш поступак добијања текстилних материјала, овде можеш да оствариш своје намере.

Трогодишње трајање образовања

МОДНИ КРОЈАЧ

Све је више радњи и студија за израду модерне одеће. Усвоји теоријска и практична знања, да можеш самостално да израђујеш одевне предмете по актуелним модним трендовима.

Издвајамо


ВИДЕО ПРИЛОГ СА РТС-а

31. март 2017

 

 

Korisni linkovi


РАСПОРЕД КОНТРОЛНИХ ЗАДАТАКА ЗА ШКОЛСКУ 2016/2017

ПРЕУЗМИТЕ РАСПОРЕД

ТЕРМИНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА

ПРЕУЗМИТЕ ТЕРМИНЕ

ПРАТИТЕ НАС НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

 

design | tekoms